Ofte stillede spørgsmål

Her på siden får du svar på nedenstående spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os

Tilmeldingsproceduren er nøje beskrevet på siden “Tilmeldingsinformation“.
Alle kurser som afvikles i Danmark er inkl. 25% moms og oplyses i danske kroner (DKK) medmindre andet er angivet. Kursuspriser er eksklusive evt. prøvegebyrer og i enkelte tilfælde også eksklusive materialer, mere information findes under de enkelte kurser. FORBEHOLD: Københavns Sejlerskole tager forbehold for prisfejl og opdateringsfejl.
Som studerende får du 10% rabat på alle kurser som afvikles i Danmark hos Københavns Sejlerskole. Ved betaling skal du indtaste kuponkoden “studerende” så trækkes de 10% automatisk fra. Medbring gyldigt studiekort første mødedag.
Ved tilmelding via Københavns Sejlerskole hjemmeside modtager vi Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og MobilePay. Betaling med kort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets kontrolcifre, giver en høj sikkerhed. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https) og varetages af DIBS. De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne tastes ind i et vindue, og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Sikkerheden er markeret med en lille hængelås i browseren. Københavns Sejlerskole har på intet tidspunkt adgang til dine kortdata. Københavns Sejlerskole tilmeldingssystem benytter SSL kryptering (Secure Socket Layer) i betalingsdelen mellem dig og NETS. SSL løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler og anvendelse af krypteringscertifikat. Denne opfylder alle de krav, som NETS stiller til sikkerhed. Betalingen foretages umiddelbart efter din godkendelse af tilmeldingen.
Det er stadig muligt at tilmelde sig kurser selvom man ikke har Betalingskort – kontakt sejlerskolen for mere information.
Ud for alle hold der er optagede vises linket “Venteliste”. Ventelisten fungerer ligesom al anden tilmelding efter “først til mølle” princippet. Vælger du at blive skrevet op, registreres tiden og datoen for din opskrivning. Ved et eventuelt afbud tilbydes den først opskrevne en plads på det pågældende hold. Opskrivning på venteliste gælder kun for det enkelte hold man opskrives til. Man kan godt tilmelde sig venteliste til flere hold – i det tilfælde sendes formularen én gang for hvert hold. Gå til ventelisteopskrivning.
Ved aflyste kurser grundet force majeure (sygdom, dårlige vejrforhold, o.l.) tilbydes kursisterne tilsvarende kursus på et andet tidspunkt.
Køb af kurser med fastsat dato er bindene og er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et kursus aflyses refunderes det indbetalte naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Det er muligt at ændre/ombooke det tilmeldte kursus, alternativt kan du overføre din booking til en anden person, dette skal ske senest 72 timer før planlagt kursusstart, men Københavns Sejlerskole betaler ikke penge retur for et købt kursus, da dette anses som bindende. Om bookning kan gøres ved at ringe til +45 51 74 78 84 eller på e-mail sejl@sejlerskole.dk
Ved sygdom tilbyder vi dig et tilsvarende kursus når vi har en ledig plads. Ledig plads betyder, at vi ikke har kunnet sælge pladsen til andre. Kontakt os hurtigst muligt på telefon +45 51 74 78 84 hvis du er blevet syg.
De data, som du sender i forbindelse med et køb på betalingskort via Købehavns Sejlerskoles tilmeldingssystem, transmitteres krypterede. Derfor er det kun NETS (tidligere PBS), der kan læse dem. Hverken Købehavns Sejlerskole eller andre udenforstående har adgang til dine bankdata. Så længe du ser dig om på Købehavns Sejlerskoles hjemmeside er der ingen kryptering, men når du skal til at indtaste dine betalingsoplysninger, går du ind i et såkaldt sikkert område. Det betyder, at de data, som du taster ind i forbindelse med købets afslutning, bliver krypteret inden de sendes til NETS’ server (computer). På denne server bliver det blandt andet undersøgt, om kortet for eksempel er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Er alt som det skal være, går der besked tilbage til dig om, at din handel er bekræftet. Først på dette tidspunkt får Købehavns Sejlerskole oplysning om, hvem du er, og hvilket kursus du skal tilmeldes. Få ren besked om sikkerheden ved handel på internettet hos Forbrugerstyrelsen. Du kan læse mere om Forbrugerstyrelsen og dens råd med hensyn til e-handel på www.forbrug.dk
Københavns Sejlerskole, er det juridiske navn for virksomheden. Vores administrationskontor ligger på Strandbakken 4 Landerslev strand 3630 Jægerspris Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer +45 51 74 78 84 eller på mailadressen sejl@sejlerskole.dk Vores hjemmesideadresse er www.sejlerskole.dk Københavns Sejlerskoles CVR-nr. 41710608 Ved hjælp af CVR-nummer kan du finde informationer om os – blandt andet på www.cvr.dk og på www.krak.dk
Du kan læse Københavns Sejlerskoles Cookie- og privatlivspolitik her.