Kurser på Mallorca 

Se kursusplan på www.diss.dk

Mobiltelefoner
Henrik: 41 17 27 27
Lars: 29 61 61 29

info@diss.dk

Turene arrangeres og afholdes af Danish International Sailing School ApS., der drives af to af sejlerskolens mest erfarne instruktører, hvorfor interesserede skal kontakte disse på email: info@diss.dk
Turene er arrangeret uden om Københavns Sejlerskole, der giver plads for annoncering på skolens hjemmeside, men ikke har noget økonomisk og forsikringsmæssigt ansvar.

At sejle giver en følelse af uafhængighed, frihed og mulighed for at opsøge netop de steder man gerne vil se og opleve, og mange af de største naturoplevelser nås bedst ad søvejen. Balearerne – Mallorca – er et herligt sejladsområde, hvor solen skinner varmt fra april til oktober. Her er mulighed for at besøge bjergomkransede cala’er (bugte), uspolerede kyster og gode, velfungerende marinaer. Vi sejler i moderne rummelige charterbåde på omkring 36-43 fod.

Duelighedshold

Duelighedsholdene har samme indhold som vores kurser i Danmark, læs mere her. Turene er tilrettelagt således at der hver dag er teori og praktikundervisning, men også tid til afslapning og besøg i land. Én dag er helt undervisningsfri. Prøverne aflægges i Danmark.

Inden afrejsen holder vi et informationsmøde.

Prøve

For Duelighedsholdene aflægges prøver efter hjemkomst til Danmark. Læs mere om prøverne og Duelighedsbeviset – havets kørekort her.

Pris

Kurserne koster 11.500,- kr. Priserne er eksklusiv kost. Hver betaler EUR 150,- kr. til skibskassen. Skibskassen betaler afgifter i havne, forbrug af brændstof samt mad ombord.  Drikkevarer og besøg på restaurant er for egen regning.

På alle hold bor du hele ugen ombord. Prisen inkluderer sejlerskole, undervisningsmaterialer, bådleje, og sengelinned.

Prisen er eksklusiv prøvegebyrer og flybillet.
Vi anbefaler at du tegner en afbudsforsikring hos dit forsikringsselskab.

Transport

Du får en kursusdato, sted samt tidspunkt, og skal selv sørge for flybillet og transfer. At vi ikke bestiller flybilletter skyldes at tilmeldingerne til kurserne kommer spredt over hele sæsonen, hvorfor det er langt nemmere at den enkelte selv sørger for billet.

NB:Vent med at bestille billet til der givers grønt lys og kan garantere at der er elever nok til holdet.

HoldnrHoldPladserTilmeld